2 жовтня 2020 р.

Дистанційний обласний семінар 1 жовтня 2020 року

1 жовтня 2020 року на платформі КЗ "Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти" ЗОР відбувся дистанційний обласний семінар з теми «Особливості підготовки і проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021».

Учасниками заходу стали педагогічні працівники, які здійснюватимуть організаційно-управлінський та методичний супровід означеного професійно-змагального заходу, вчителі й керівники закладів освіти, що планують взяти участь у конкурсі.

З вітальним словом від ректорату Інституту до присутніх звернулася заступник голови оргкомітету конкурсу О.В.Варецька, д.п.н., професор, проректор з науково-методичної роботи. Вона окреслила провідні напрями спільної діяльності для того щоб, конкурс став майданчиком для ствердження творчих управлінських і педагогічних ідей розбудови Нової української школи. Варецька О.В. висловила щиру підтримку всім учасникам конкурсу.

Координатор конкурсу в Запорізькій області Бабко Т.М., к.п.н., доцент кафедри менеджменту освіти та психології ознайомила учасників семінару з особливостями підготовки до всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» і порядком проведення його першого (зонального) туру у Запорізькій області.

Матеріали семінару:
Презентація виступу «Особливості підготовки і проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у Запорізькій області» (Т.М.Бабко ‒ - координатор конкурсу в Запорізькій області, к.п.н., доцент кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР).

Відеотрансляція семінару

Немає коментарів:

Дописати коментар