16 квітня 2019 р.

Пишаємося нашими найкращими вчителями!!!

Цьогорічний конкурс «Учитель року - 2019» проводився у п’яти номінаціях. До трьох номінацій («Географія», «Захист Вітчизни», «Французька мова»), які вже проходили у попередні роки, додались нові – «Вчитель інклюзивного класу» та «Основи здоров’я».

Найкращі представники з усіх областей та міста Києва традиційно зустрілися у фіналі, який проходив у містах Луцьк («Географія»), Запоріжжя («Вчитель інклюзивного класу»), Полтава («Основи здоров’я»), Суми («Захист Вітчизни»), Одеса («Французька мова»).

Ми пишаємося тим, що у трьох з п’яти номінацій вчителі Запорізької області потрапили у фінал і на першому етапі третього туру усі увійшли в 12 кращих вчителів України. 

12 квітня 2019 року оголошено результати фіналу.

У номінації «Вчитель інклюзивного класу» Диплом ІII ступеня лауреату конкурсу вручено Заставській Ганні Володимирівні – вчителю початкових класів Опорного закладу загальної середньої освіти Новозапорізької школи Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області. 

У номінації «Основи здоров’я» Диплом ІІ ступеня лауреата конкурсу здобула Світлана Георгіївна Прус, учитель основ здоров’я, заступник директора Запорізького ліцею №34 Запорізької міської ради Запорізької області. 

Детальніше 

У номінації «Захист Вітчизни» дипломантом конкурсу став Заярський Олександр Васильович, учитель історії, правознавства, предмета «Захист Вітчизни» Більмацької спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Інтелект» Більмацької районної ради Запорізької області. Він став дев’ятим серед 12 найкращих вчителів України. 

Детальніше 

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання! Уся педагогічна спільнота Запорізької області пишається Вами! 

Детальніше

Читайте за темою. "Индустриалка": В Запорожье выбрали лучших учителей инклюзивных классов страны

Немає коментарів:

Дописати коментар