16 січня 2015 р.

Співбесіда з учасниками заочного туру

Учасники співбесіди (номнація "Правознавство"
Фотоальбом

14-15 січня 2015 року  з педагогічними працівниками, які за результатами вивчення представниками фахових журі матеріалів, поданих до участі у заочному турі обласного етапу  Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2015", набрали найбільшу кількість балів, було проведено співбесіди. 
До участі у цьому турі конкурсної програми було запрошено 17 вчителів з трьох номінацій: "Українська мова та література" (6осіб), "Образотворче мистецтво" (6 осіб), "Правознавство" (5 осіб).
Під час проведення співбесід вчителі писали контрольні роботи, відповідали на питання представників фахових журі, що виникли у них під час ознайомлення з представленим конкурсантом описом педагогічного досвіду, презентували свої лідерські, особистісні якості, нестандартність мислення тощо.
Представники фахового журі
(номінація "Українська мова та література")
У результаті аналізу представниками фахових журі матеріалів, поданих педагогічними працівниками області до участі у заочному турі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015» та очної співбесіди з учасниками Конкурсу, обрано фіналістів очного туру обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2015».

Немає коментарів:

Дописати коментар