12 жовтня 2017 р.

Незабаром семінар

До уваги методичних працівників та керівників освітніх закладів обласного підпорядкування!
18 жовтня 2017 року об 11.00 у Запорізькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти буде проведено обласний семінар на тему: «Особливості процесу підготовки і проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018», на який запрошуються методисти районних (міських) методичних кабінетів, що відповідають за проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року», та керівники освітніх закладів обласного підпорядкування.
Під час роботи семінару планується розглянути наступні питання:
1. Сучасні підходи до проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» (Гура Т.Є. в.о. ректора КЗ «ЗОІППО» ЗОР, д. псих. н., професор кафедри менеджменту освіти та психології; Курінна А.Ф., проректор з науково-методичної роботи КЗ «ЗОІППО» ЗОР, к.п.н., доцент кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін).
2. Порядок та програма проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» в Запорізькій області (Бабко Т.М., доцент кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР, координатор Конкурсу в Запорізькій області, к.п.н.).
3. Методичний супровід участі вчителів у обласному турі конкурсу «Учитель року - 2018» (Іванісова С.І., завідувач методичного відділу КЗ «ЗОІППО» ЗОР, відповідальна за організаційно-методичний супровід Конкурсу).
4. Особливості проведення конкурсних змагань у номінації «Українська мова і література» Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» (Шацька Н.М., доцент кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін КЗ «ЗОІППО» ЗОР, відповідальна за номінацію «Українська мова та література», к.п.н.).
5. Підготовка конкурсних матеріалів у контексті програмних вимог до сучасного уроку «Фізична культура» (Аксьонова О.П., доцент кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя КЗ «ЗОІППО» ЗОР, відповідальна за номінацію «Фізична культура», к.п.н.).
6. Методичні рекомендації щодо підготовки вчителів Запорізької області до участі у конкурсній програмі номінації «Німецька мова» (Чорна В.М., методист методичного відділу КЗ «ЗОІППО» ЗОР, відповідальна за номінацію «Німецька мова»).
Див.: лист КЗ "ЗОІППО" ЗОР від 09.10.2017 № 547 "Про проведення обласного семінару"

Немає коментарів:

Дописати коментар