3 жовтня 2019 р.

Обласний семінар для методистів


2 жовтня 2019 року у комунальному закладі «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради відбувся обласний семінар з теми «Особливості підготовки і проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020».

Учасниками заходу стали завідувачі районних методичних кабінетів (центрів), методисти, заступники керівників освітніх закладів, що відповідають за проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

З вітальним словом від адміністрації Інституту до всіх присутніх звернулася заступник голови оргкомітету конкурсу О.В.Варецька, д.п.н., проректор з науково-методичної роботи. Вона вручила грамоти Інституту представникам методичних служб, які брали активну участь у підготовці та забезпеченні проведення заходів першого (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» і побажала всім успіхів у подальшій роботі.





З "Порядком та програмою проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у Запорізькій області" присутніх ознайомила  Т.М. Бабко ‒ координатор конкурсу в Запорізькій області, к.п.н., доцент кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР .

Учасники семінару упродовж трьох годин обговорювали організаційні та методичні аспекти проведення першого (зонального) та другого (обласного) турів всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у п’яти номінаціях «Зарубіжна література», Початкова освіта», «Історія», «Образотворче мистецтво» «Хімія».

Матеріали семінару:
1.Порядок та програма проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у Запорізькій області (Т.М.Бабко ‒ - координатор конкурсу в Запорізькій області, к.п.н., доцент кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР).

2.Особливості проведення конкурсних змагань у номінації «Зарубіжналітература» під час проведення обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учительроку-2020» (Т.М.Путій ‒ голова фахового журі у номінації «Зарубіжна література», завідувач кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін, к.п.н., доцент КЗ «ЗОІППО» ЗОР).
3. Особливості методичної підготовки вчителів початкової школи до участі у зональному та обласному турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» (О.В.Нікулочкіна ‒ голова журі в номінації «Початкова освіта», завідувач кафедри початкової освіти, к.п.н., доцент КЗ «ЗОІППО» ЗОР).
4. Методичні рекомендації щодо підготовки вчителів Запорізької областідо участі у конкурсній програмі номінації «Історія» (О.М.Сирцова ‒ голова журі в номінації «Історія», кандидат історичних наук, доцент кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін КЗ «ЗОІППО» ЗОР та Л.Я.Сіра ‒ відповідальна за номінацію «Історія», методист методичного відділу КЗ «ЗОІППО» ЗОР).
5. Специфіка проведення конкурсу в номінації «Образотворче мистецтво» (Ю.І. Олійник ‒ відповідальний за номінацію «Образотворче мистецтво», к.п.н., доцент, доцент кафедри теорії та методики виховання КЗ«ЗОІППО» ЗОР).
6. Особливості проведення конкурсних змагань у номінації «Хімія» підчас проведення зонального і обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учительроку-2020» (С.Г. Дехтяренко ‒ відповідальна за номінацію «Хімія», старший викладач кафедри дидактики та методик навчання природничо-математичних дисциплін КЗ «ЗОІППО» ЗОР).


Немає коментарів:

Дописати коментар