27 лютого 2018 р.

Дорожня карта – шлях до перемоги!

От і настав найважливіший етап Конкурсу для вчителів фізичної культури – очний тур.
Урочисте відкриття і тренінг «Знайомство» налаштували учасників номінації «Фізична культура» на святковий настрій посилений бойовим духом.
Адже сьогодні вчителі фізичної культури розробляли дорожню карту. Й тема за жеребкуванням дісталася непроста – «Спортивне орієнтування в 11 класі». Однак, як на думку журі, більшість конкурсантів впоралися на гідному рівні.
Вже перший день конкурсних випробувань відкрив деякі «родзинки» з досвіду роботи конкурсантів. Найбільш доцільними, з нестандартним викладенням алгоритму дій, були дорожні карти розроблені вчителями Кириленко Ларисою Василівною (м. Мелітополь), Новоселою Романом Олександровичем (Бердянський район), Кравченко Елеонорою Павлівною (Дніпровський район м. Запоріжжя). Трохи загубилися в ключових компетентностях Корнієнко Віктор Іванович (м. Енергодар) і Лисенко Вітою Олександрівна (Гуляйпільський район).
Поряд із зазначеним вважаємо за доцільне побажати конкурсантам бути більш впевненими, не боятися висловлювати власні думки, не губити свою харизму.
«І все буде добре…Настане наш час!»
PS. Візуалізувати події вам допоможе матеріал блогу КФКСЗОЖ .

Немає коментарів:

Дописати коментар