26 лютого 2021 р.

Вітаємо переможців фінального етапу другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у Запорізькій області

З 10 по 25 лютого 2021 року за активного організаційно-методичного супроводу працівників КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР у Запорізькій області відбувся фінальний етап другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у номінаціях «Керівник закладу освіти», «Трудове навчання», «Математика», «Українська мова та література». 

В умовах продовження дії санітарно-епідемічних обмежень конкурсна програма реалізовувалась, в основному, у дистанційному форматі (он-лайн і оф-лайн). 

Найцікавішим і найнесподіванішим для вчителів було конкурсне випробування «Урок у дистанційному форматі», яке проводилось з учнями базових закладів загальної середньої освіти: Запорізьких гімназій № 31 та № 25 Запорізької міської ради Запорізької області та комунального закладу "Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Січовий колегіум» Запорізької обласної ради. 

Щиро вітаємо переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у Запорізькій області та сподіваємось на успішний виступ наших освітян на третьому (всеукраїнському) турі конкурсу!!!

Для більш докладного знайомства з переможцями й зручнішого перегляду гіперпосилань відкривайте документ в окремій вкладці

Немає коментарів:

Дописати коментар