1 березня 2018 р.

День третій в номінації "Фіз. культура"

Фініш? Та ні. Це – лише старт!
Ми ніколи не зрозуміємо, що таке щастя, якщо не відчуємо горя! Це як здоров’я не буває без хвороб, любові не буває без ненависті, досягнення вершини не буває без спадів…
Сьогодні – був завершальний конкурсний день. Урок! Фініш…
Учасники, не зважаючи на певні перепони, «через терни» дійшли «до зірок».
Ми вдячні всім колегам, хто був з нами!
По-перше – педагогічному колективу Запорізького педагогічного коледжу на чолі з вельмишановним Олександром Миколайовичем Мельником. По – друге, вчителям з фізичної культури, які з різних куточків міста, не зважаючи на погодні катаклізми, приїхали підтримати конкурсантів. По – третє, дівчатам і юнакам – студентам училища, які старанно й дисципліновано виконували всі завдання вчителів – номінантів конкурсу.
І все ж таки – найголовніші учасники дня сьогоднішнього – конкурсанти.
Ми впевнені, що конкурс можна вважати невдалим, якщо роботи його учасників не викликають сперечань, емоцій, роздумів. Цього разу було все: розпач, сумніви, неприймання, непорозуміння, здивування, радість тощо.
Ще не відомо, кому легше (?): учителю, який проводить урок, несе відповідальність за життя та безпеку своїх учнів, або учасникам журі, яким слід за 45 хвилин побачити всі особливості педагогічної діяльності конкурсанта та об’єктивно оцінити його роботу.
Однак все зазначене вище вдалося здійснити на гідному рівні учителям і учасникам журі.
Місця за підсумками оцінок уроку учасниками журі та остаточний результат участі учителів у конкурсі збігаються:
ПЕРШЕ МІСЦЕ - Кириленко Лариса Василівна (м. Мелітополь)
ДРУГЕ МІСЦЕ - Кравченко Елеонора Павлівна (м. Запоріжжя)
ТРЕТЄ МІСЦЕ - Лисенко Віта Олександрівна (Гуляйпільський район)
ЧЕТВЕРТЕ МІСЦЕ - Новосела Роман Олександрович (Бердянський район)
П'ЯТЕ МІСЦЕ - Корнієнко Віктор Іванович (м. Енергодар)

Тут буде логічним привітати всіх із завершенням Конкурсу. Ми так і робимо!
Наші вітання та побажання не знають меж! Пишаємося, шановні наші Учителі, що мали можливість бути поруч з Вами, прожити з Вами частину життя. Дякуємо Вам, що це були не даремні години спілкування, взаємозбагачення, дружніх стосунків.

Однак (і всі це відчули вчора) то було на завершення певного життєвого циклу в кожного із учасників Конкурсу. То був старт! В нову педагогічну епоху, по новому невідомому шляху.
І ми впевнені, що в Запорізькій області вже є команда вчителів фізичної культури, хто почав перші крокі в Новій Українській школі, до Нової фізичної культури для нового покоління Z.

Немає коментарів:

Дописати коментар