22 квітня 2018 р.

День другий – старт дано!


22 квітня 2018 року – то день перших конкурсних випробувань. Для всіх учасників він особливий, тому що саме в цей день проведено два важливих конкурсних випробування: тестування з фахової майстерності; методичний практикум. Два випробування з трьох, за підсумками яких і визначається склад тих конкурсантів, хто вийде на фінішну пряму – до перемоги.
Перше конкурсне випробування – тестування з фахової майстерності – було схоже на ЗНО: картки – форми із запитаннями, суворий дисциплінарний режим, регламент часу. За одну годину учасники відповіли на 40 запитань, до змісту яких увійшли знання з фізіології людини, біомеханіки спорту, методики розвитку фізичних якостей і навчання рухових дій.
Найкращий результат за цим випробуванням продемонструвала Черновол Ганна Миколаївна (Харківська область). Її результат – 31 бал. Найнижчий результат, до речі, був 17 балів.
Друге конкурсне випробування – методичний практикум. На жеребкування журі конкурсу підготували 26 тем. То були конкретні рухові навички з навчальної програми (2-11 класи), дорожню карту щодо формування яких мали розробити учасники. Підготовка дорожніх карт здійснювалася на комп’ютерах, без доступу до мережі Інтернет упродовж 1,5 години. Фіналом другого дня було ще одне жеребкування – до практичної частини: визначалася черговість проведення підготовчої частини уроку; тематичний розділ навчальної програми; клас учнів. Потім учасники дві години розробляли план-конспект підготовчої частини уроку відповідно до результатів жеребкування.
Саме за розробленими планами-конспектами наші конкурсанти будуть проводити підготовчу частину уроку наступного дня у спортивному залі Запорізької гімназії № 107. А ми – чекаємо остаточних результатів другого дня та бажаємо вдалого виступу в третій день конкурсу всім його учасникам.
Читайте додатково прес-реліз та дивіться фотоальбом другого дня.

2 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Шановно пані Жанна! Поки ми не маємо результатів від фахового журі. Як тільки нам передадуть їх, зразу ж вони будуть розміщені в блозі. Слідкуйте за повідомленнями.

      Видалити